makeuplook
Make-up,  Skønhed

MAKEUPLOOKS – MINE FAVORITTER DETTE FORÅR

En roundup af mine favorit makeuplooks jeg har haft i løbet af foråret. Både klassisk og helt farverig makeup har været en del af (øjenskygge) paletten denne sæson.

makeuplooks

Til Hoola-event i Benefit – when your job is to bring snapchat filters to life <3 Der var fuld knald på mink lashes fra Lash Magnifique og Hoola bronzer fra Benefit.

makeuplooks

Efter næsten 5 timer i frisørstolen i hænderne på en dygtig frisør kan man ikke undgå at gå ud af døren med pænt hår 🙂 Det nude makeuplook synes jeg var ret fint.

makeuplooks

Jeg har en forkærlighed for farverig makeup. Tjek min instagrampost ud for produktdetaljer for dette look.

makeuplook winged eyeliner og røde læber

Dette look er uanset årstid en af mine favoritter. Dette er en mere sommerlig variation af klassikeren med lettere foundation og mere glød – tjek mit indlæg ud med mine bedste tips og tricks til hvordan du laver det selv her.

makeuplooks

I marts var jeg i London til masterclass med Mario Dedivanovic. Hotellet havde et fantastisk selfielys, så det blev udnyttet! Her har jeg brugt Modern Renaissance paletten fra Anastasia Beverly Hills.

makeuplooks

Mit makeuplook da min kæreste og jeg var til Aerosmith koncert her i Pinsen. Der skulle selvfølgelig pink på øjnene. Koncerten var desværre ikke særlig god, men makeuppen var heldigvis ganske fin!

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.