Film og serier,  Karrierestil,  Mode

Netflix dig til god stil

netflix, mode

Som du måske har læst på facebook, så har jeg for nyligt været nede med en ordentlig omgang influenza. Den tog mig faktisk et par uger at komme mig over, hvilket desværre også har betydet ret meget inaktivitet her på bloggen. Jeg har slået tiden ihjel på Netflix, og det gav mig faktisk en hel del stilinspiration, som jeg lå der på sofaen i mit nattøj. Det kan faktisk lade sig gøre, at Netflixe sig til god stil!

House of Cards

En helt særlig yndling herhjemme er House of Cards. Fjerde sæson er netop online på Netflix og både gemalen og jeg, har glædet os lige siden vi afsluttede tredje sæson. Jeg har igennem hele serien grad beundret Claire Underwoods (Robin Wright) sofistikerede og helt igennem lækre stil og look. Her er Louboutin og Saint Laurent er fast inventar i hendes garderobe. Jeg kan dog bedst lide hendes hår i første og tredje sæson, hvor der er lidt længde på pandehåret. Hun er én af de der irriterende kvinder, som altid fremstår pletfri, nystrøget og total stilkoordineret – og får det til at se så let ud. Ja, jeg ved godt, at det bare er en tv-serie. Men de findes også i virkeligheden, og jeg prøver stadig at regne ud, hvordan de slipper afsted med det!

Netflix dig til god stil, house of cards, claire underwood, iris apfel, scandal

netflix dig til god stil, scandal, house of cards, iris apfel

Flere Netflix-anbefalinger?
Læs også: Min Netflix top 3 // gode grin, historie og tøsefnidder

Iris Apfel

“Fashion you can buy, but style you possess.” Jeg elsker hende. Den 94-årige Iris Apfel er en af hvor tiders største stilikoner. Og med god grund. Hun skelner skarpt imellem mode og stil, hvilket har givet hende et langt liv som designer, rådgiver og fashioninfluencer. I den fine modedokumenter går der ikke ét minut, hvor der ikke kommer et guldkorn fra hende. Den følger hende i hendes aktive virke, som også hendes nu afdøde mand, der i filmen runder de 100 år, er en stor del af.

netflix dig til god stil, scandal, iris apfel

Scandal

Amerikansk politik er åbenbart utrolig fashionabelt. Ihvert fald er Scandal endnu en serie om amerikansk politik, hvor stylisterne virkelig har styr på deres ting. Scandal med Olivia Pope spillet af Kerry Washington i hovedrollen er ikke bare en utrolig spændende, velspillet og velskrevet, den er også utrolig æstetisk. Ikke helt i samme grad som House of Cards, men på modefronten er den utrolig spændende. Der er dømt Gucci, Dior, Prada og Max Mara en masse i form af perfekte trenchcoats, kjoler, blazere, tasker og støvler. Der er særligt en grå Gucci-trenchcoat med guldknapper, som jeg ikke ved om mit liv nogensinde bliver komplet uden. Stilen i Scandal har sågar været så poplær, at det skabte et designsamarbejde mellem Scandals chefstylist og Kerry Washington, hvor de designede en Olivia Pope-kollektion, så virkelighedens kvinder også kunne opnå det sofistikerede touch. Både Kerry Washington og Darby Stanchfield er stylet enormt stilsikkert i serien. Der portrætteres flere stærke kvindelige profiler, ligesom der også er et fokus på homoseksualitet, hvilket hvilket tiltaler mig rigtig meget.
Scandal kan ses på amerikansk Netflix.

Netflix dig til god stil, scandal

Netflix dig til god stil, scandal

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.