Make-up,  Skønhed

New in – MAC // Lipliner ‘Stone’ & Mineralize Rich Lipstick ‘Touch The Earth’

collagelip

Jeg har været i MAC og hamstre lidt goodies. Jeg er nemlig blevet helt forelsket i deres lipliner i farven Stone, og efter jeg prøvede den var jeg overbevist om, at mit liv ganske enkelt ikke ville blive komplet, før jeg kunne tilføje lige præcis den til mit arsenal af makeup. Derfor var der selvfølgelig ingen vej udenom, jeg måtte have den. Med hjem i posen kom også Mineralize Rich Lipstick i farven ‘Touch The Earth’, og jeg synes de sammen giver det lækreste look!

Stone beskrives af MAC selv som en støvet gråbrun/lyserød, og er fra den klassiske linie af liplinere fra MAC Cosmetics. Da jeg stod inde i butikken blev jeg desuden anbefalet at prøve deres minerallæbestift i farven Touch The Earth ovenpå liplineren. Farven beskrives som en lys træfarvet brun, og det synes jeg egentlig beskriver meget godt. Jeg tegnede hele læben op med Stone og påførte derefter Touch The Earth med en læbepensel. Liplineren alene får læberne til at se ret tørre ud, men læbestiften gjorde det lækkert og super cool. Læbestiften røg derfor med hjem i posen. MACs minerallæbestift er iøvrigt den første af slagsen til min makeupsamling, så den var helt ny for mig. Jeg føler mig efterhånden godt velbevandret i rigtig mange af MACs produkter, så det var en fornøjelse at få lidt ny erfaring med i rygsækken. Indtil videre er jeg faktisk ret godt tilfreds med dens konsistens og holdbarhed sammen med en læbeprimer. Læbestiften lover at give fugt til læberne, og det synes jeg faktisk den gør. Der kan ellers godt være lidt langt imellem de læbestifter, som kan fugte og være holdbare på samme tid, så på det punkt var jeg, til at starte på, lidt skeptisk.

IMG_0186

Jeg synes, at kolde nuancer til læberne er vildt smukke. De får ofte tænderne til at fremstå mere hvide. Er du vild med dramatiske kolde farver til læberne, vil jeg anbefale, at du ser nærmere på fx. Media eller Heroin. Heroin har nærmest opnået kultstatus. Dengang jeg købte den var det først tredje(!) gang jeg spurgte efter den, at det rent faktisk lykkedes mig få fat i den, inden den var revet væk fra hylderne igen. Både Media og Heroin er begge er ovre i de lilla nuancer og får dine tænder til ligne den fineste, hvide perlerække.

Læs også: Urban Decay og Naked2 – mine første indtryk

Husk at lægge en primer under liplineren og læbestiften, så løber det ikke ud i evt. linier og holdbarheden øges betragteligt. Jeg er rigtig glad for Prep + Prime Lip som også er fra MAC.

På øjnene har jeg MACs Studio Eye Gloss i ‘Noticeably Noir’. Den er ret god, så den fortæller jeg mere om senere på ugen 🙂

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.