Sprød og lækker rejesag
Her er en rigtig lækker og kalorielet rejesalat. Den er et fantastisk alternativ til de fede salater, som man finder i køledisken i supermarkedet, og den mætter rigtig godt pga. proteinerne fra hytteosten. Den er super enkel og tager kun lige et øjeblik at lave. Jeg spiser den til frokost og til aftensmad på de travle dage
Denne gang har jeg serveret den på et spidskålsblad, som rulles sammen som en wrap. Jeg synes kålen og salaten komplimenterer hinanden rigtig godt, og det er en super måde at spise den sunde kål på. Det bør helt klart prøves 🙂
Til variation kunne forestille mig, at salaten også ville være super på et stykke groft rugbrød fra bageren – eller en croissant, hvis man sådan virkelig har fortjent en lille treat 🙂
Du skal bruge:
(2 personer)
150 g. pillede, kogte rejer – drænede (køb dem i lage og dræn dem eller tø frosne rejer op)
1,5 dl hytteost
0,5 dl. mayo
2 forårsløg
1 rød peber
1 håndfuld babyspinat
2 spidskålsblade
Salt, peber og citron
Sådan gør du:
Hak forårsløg, rød peber og babyspinat fint. Rør sammen med rejer, hytteost og skyr. Smag til med salt, peber og citronsaft. Anret på midten kålbladet og start med at rulle fra enden, hvor bladet er tykkest, mens du bukker enderne ind, som hvis du skulle rulle en tortillapandekage.
Den kan holde sig til næste dag i en lufttæt beholder.
Enjoy! 🙂