Hourglass Mineral Veil Primer
Make-up,  Sallis Beauty Obsession,  Skønhed

Salli’s Beauty Obsession: Hourglass Veil Mineral Primer

Den vandafvisende Veil Mineral Primer fra Hourglass har jeg faktisk brugt nonstop siden jeg købte den for omkring 3 uger siden. Den holder for alvor på min foundation – også i en grad, jeg aldrig nogensinde har prøvet før, og derfor kom den lynhurtigt blandt mine favoritprimere. Af den årsag må jeg selvfølgelig også bare dele den med jer her.

Læs også: Sallis Skønhedsskole | Primer – hvad er det og hvordan bruges det?

Som makeupartist og blogger har jeg næsen (og huden) i ualmindeligt mange forskellige skønhedsprodukter hver eneste  måned. Mange produkter gør ikke det store væsen af sig, og hæfter sig derfor ikke særligt i min hukommelse. Så er der andre, som jeg nyder at bruge, men alligevel skifter ud når flasken er tom. Men så er der til gengæld også dem, som gør sig selv så uundværlige, at jeg ender med ikke at kunne leve uden, og får lyst til at anbefale til alle jeg kender. Det er så dem, som jeg giver plads i denne føljeton ‘Sallis Beauty Obsessions’.

Jeg har altid haft mange issues med at få min foundation til at holde. Jeg har nemlig tør hud, så jeg bryder mig hverken særlig meget om matte foundations (som oftest er den finish de langtidsholdbare foundations har) eller ret meget pudder. En finishing pudder går jo ellers ind og fikserer foundation og concealer.

Men matte foundations får mig til at se endnu mere tør ud, og for meget pudder får desuden huden til at se ældre ud. Jeg foretrækker mere glød og et friskere look til min hud. Derfor har jeg altid måttet leve med, at min foundation og concealer så lidt halvsløj ud i løbet af dagen. Indtil nu!

Hourglass Mineral Veil Primer

Hourglass Veil Mineral Primer er drøj i brug, faktisk er et halvt pump rigeligt til ansigtet. Det, som gør den så fantastisk er, at den afviser vandet, men stadig lader huden ånde. Det vil sige, at sved og olie ikke lader huden afstøde makeuppen, men til gengæld fordamper igennem makeuppen.

Jeg oplever desuden at den neutraliserer en smule rødme på mine kinder. Derved behøver jeg ikke at bruge helt så meget foundation, som jeg plejer, og det er noget der betyder meget for mig, for jeg bryder mig ikke om den der “makeupmaske”.

Læs også: Microblading / 3D Bryn – om fordele og ulemper ved permanent makeup

Den har SPF 15, hvilket er en fin ting, men det er nu ikke noget jeg tænker så meget over. Jeg foretrækker at bruge en facemist med SPF ovenpå min makeup. Den er også oliefri, hvilket kan være en fordel for dem med mange urenheder. Den er i den dyre ende, og derfor er jeg faktisk også overrasket over, at jeg synes den er pengene værd, men med de forventninger jeg har til min makeups holdbarhed, så er den hver én krone værd!

Hourglass Veil Mineral Primer kan købes i Illum i København og koster i 30 ml. 470 kr. og i travelsize 160 kr, hvis du ønsker at teste den af, før du overgiver dig til en fuld størrelse. Bor du ikke i nærheden, kan du bestille den toldfrit fra Space NK i England. På Space NK koster en travelsize med 10 ml. ca. 166 kr. og en fuld størrelse på 30 ml. 456 kr. 

Psst… Er du nået helt herned, så fortjener du også dette tip: Imorgen kl. 8.00 kommer der en konkurrence på bloggens facebookside, så tjek det ud så du kan få en chance for at få huden i noget virkeligt lækkert <3


Om Hourglass:

Makeup brandet Hourglass er åbnet i Illum Beauty Hall dette forår. Hourglass laver særligt foundation og pudder af fantastisk kvalitet og i en lang række af nuancer. Deres Ambient Light Powders har nærmest opnået kultstatus, som giver en helt unik glød til ansigtet. Deres emballager er så smukke, at deres produkter for mange beauty addicts grænser til at være samleobjekter.  Alle deres produkter er veganske, og deres børster er godkendt af PETA.

Hourglass Mineral Veil Primer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.