Bøger,  Hudpleje,  Skønhed

Superhud – ny skønhedsbog hot off the press

Sådan får du superhud, superhud, anette kristine poulsen, skonhedsbog, beautyspace.dk, hudplejepyramiden

Jeg har fået fingrene i den nyeste skønhedsbog på markedet, så den skal selvfølgelig deles med jer andre. Bogen hedder Superhud, og den er skrevet af Anette Kristine Poulsen.

Skulle du ikke kende Anette Kristine Poulsen, så er hun en af Danmarks førende skønhedseksperter. Til dagligt udbreder hun sin viden om skønhed og hudpleje på sin blog Beautyspace.dk, i Dagbladet Børsen og Magasinet Elle. Hun er desuden skønhedsekspert for Go’ Morgen Danmark.

Læs også: Velplejede fødder med Callusan? – Salli tester fodplejeprodukter

Så hvad er bedst ved Superhud?

Superhud giver en dybdegående og overskuelig forklaring på, hvad der virker på huden – uanset om den er tør, træt, solskadet, sart eller uren. Den forklarer rutiner og rækkefølger på letforståelig vis krydret med fortællinger og erfaringer fra nogle af verdens smukkeste kvinder.

Der er ingen tvivl om at Anette Kristine Poulsen er kompetent, når det kommer til emnet skønhed. I bogen introducerer hun da også hendes helt eget hudplejeredskab, som hun kalder hudplejepyramiden (inspireret af Maslows behovspyramide). Den er udviklet for at gøre hudpleje ligetil og nemt at forstå.

Hudplejepyramiden er faktisk et ret let anvendeligt værktøj, der med tre trin giver et overblik over vejen til den sundeste udgave af din hud. Du får præsenteret de hudplejeingredienser, som har dokumenteret effekt samt hvordan og i hvilken rækkefølge, du skal bruge produkterne.

Læs også: Smuk balayage hos Wella og noget om min frisørskræk

Selvom Superhud indeholder en god gang viden og fakta, så er det stadig en skønhedsbog, og det æstetiske fornægter sig derfor ikke – der er kælet for detaljerne med smukt layout og inspirerende billeder, og det er på alle måder en lækker bog.

Hvad er knap så godt?

Der er ikke mange negative ting at sige om bogen. Skulle jeg nævne noget, så skulle det være de mange inputs fra rigtig mange forskellige mennesker. I sådan en situation mener jeg, at der kun er en hårfin grænse mellem argumentunderbyggelse og namedropping.

Jeg synes, at 250,- er en høj pris for bogen. Men den kan jo købes til billigere priser som fx hos Plusbog.dk (jeg skal jo reklamere lidt for min arbejdsplads 😉 )

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.