Balayage,  Hår,  Skønhed

Smuk balayage hos Wella og noget om min frisørskræk

balayage, wella, hår trends

Kender I det, at man har en helt bestemt tanke om, hvordan man gerne vil have lavet sit hår, og det kan være så svært at forklare til en frisør, og derfor bliver man super nervøs, når man sætter sig i frisørstolen? Man bare håber håber håber, at hun har forstået ens ønske! Sådan havde jeg det den anden dag, da jeg igen fik lavet balayage hos Wella

Læs med her, hvis du gerne blive klogere på hvad balayage egentlig er.

Jeg har været ude at få lavet hår hos Wella endnu en gang, og jeg skulle have lavet balayage igen, denne gang skulle det have lidt mere effekt. Jeg blev vildt glad for det, selvom det blev lidt lysere end jeg havde regnet med, men det vænner jeg mig til. Det har et rigtig fint spil. Jeg er blevet ret vild med balayage og ombré i mit hår.

Læs også: 5 ting du skal vide, inden du får lavet balayage // del 1

balayage, wella, hår trends

balayage, wella, hår trends
Det tog dog en del tid inden jeg fik mod på at kaste mig ud i det, for jeg er ikke altid så god til at håndtere forandringer i mit hår. Hverken på længde eller farve. Det stammer nok også fra nogle uheldige frisøroplevelser jeg har haft før i tiden. Hvor jeg har siddet og følt mig lidt utryg, fordi jeg ikke helt stolede på frisøren.

Fx som dengang jeg var teenager og havde frygtelig kærestesorg. Min mor var så sød at tage mig til frisøren for at muntre mig lidt op. Jeg skulle farves, permanentes og klippes. Permanenten var sådan okay, men det værste var da hun liiiige ville tage spidserne og klippede 15(!) cm af mit hår. Jeg var helt grædefærdig, og troede aldrig, at en dreng ville så meget som kigge på mig igen. Så galt gik det dog ikke, og så vidt jeg husker fandt jeg faktisk en ny kæreste et par mdr. efter 😉

Men det ér ubehageligt at få lavet forandringer ved sit hår, som man ikke er klar til. Heldigvis er det dog langt fra alle frisører der lytter så lidt til deres kunders ønsker, og jeg har næsten kun været heldig siden 🙂

Læs også: En hestepiges staldtips til lækkert hår

balayage, wella, hår trends

balayage, wella, hår trends

Jeg er så glad for, at jeg de sidste måneder har fået mod på at lege lidt med min hårfarve igen. Jeg føler jeg er i gode hænder hos Wella. De lytter til mig, og jeg tror håret bliver lækkert til sommer! Jeg kan klart anbefale, hvis man trænger til lidt forandring, at afprøve balayage eller ombré.

Læs også: De største hårtrends 2016 // inspiration til din hårstyling

Balayage og ombré er bestemte teknikker til at farve håret, så det får en glidende overgang af to eller flere farver. Begge dele kan laves i både kraftige og mere naturlige udgaver, så det er bestemt noget for alle. Du kan se billeder fra et photoshoot af hvordan mit hår så ud før den nyeste farvning her.

Hvad synes I om mit nye hår? Har I haft nogle dårlige frisøroplevelser?

 

4 Comments

  • Salli

   Ja, det synes jeg du skal. Det er rart med lidt nyt somme tider jo:-)
   En hurtig forklaring på krøllerne er at krølle mindre totter op til ørehøjde – husk at rulle totterne den sammevej om krøllejernet. Lad dem køle af og red dem forsigtigt igennem med en børste. Fiksér med hårlak 🙂

 • Charlotte

  Sikke et fantastisk hår du har. Jeg kan kun nikke genkendende til det med frisørskrækken. Jeg har selv haft et par stykker med noget hårfarvning gone bad :-S

  • Salli

   Mange tak! Det er trods alt rart at høre at jeg ikke er den eneste der har været så uheldig – så føler jeg mig da lidt mindre kikset 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.