Hår,  Make-up,  Skønhed

5 gamechangers til dit nytårslook

Dark Swan of Denmark, kunstige øjenvipper, nytårslook, nytårsmakeup

Årets største fest står for døren, og derfor skal den jo lige have lidt ekstra, ikke? Men kender du den følelse, at man ikke rigtig har inspirationen til at peppe sit look det ekstra op, så det ikke bare er den samme festmakeup som man plejer? En fest der ofte varer lidt længere end den plejer, kræver også lidt tricks, så håret ikke klasker og makeuppen ikke sidder nede på kinderne halvvejs igennem festlighederne. Derfor har jeg her samlet mine fem bedste tips til, at løfte dit look til level nytår.

Læs også: Sådan styler du balayage til nytår

1. Primer
En primer fungerer som en magnet, der holder din makeup på plads. Desuden udjævner den underlaget, så makeuppen ligger smukkere. Jeg sværger til primer under min foundation, under min øjenskygge, min læbestift og sågar somme tider under min mascara. Skal du vælge imellem disse primers, så vælg primer efter hvor du lægger fokus i din nytårsmakeup. Vil du have en postkasserød læbestift på, så vælg en god læbeprimer. Drømmer du om forførrende smokeyeyes så er en god øjenskyggeprimer uundværlig og så fremdeles. Disse primers er fast inventar i mit makeupkit…

MAC / Prep+Prime Lip
Denne farveløse læbeprimer er ganske enkelt fantastisk. Den sørger for det første for, at læbestiften holder længere. Desuden holder MAC Prep+Prime Lip læbestiften på plads, så den ikke løber ud i linierne. Med dens indhold af bivoks gør den læberne glatte, og giver det perfekte underlag til læbestiften. Tjek her for at se hvordan jeg får et lækkert look på læberne

mac heroine, mac lipstick, mac læbestift, mac makeup, im salli, salli villefrance, salli villefrance modelMAC prep and prime skin, lip primer, hudprimer, nytårsmakeup, nytårslook

Urban Decay / Eyeshadow Primer Potion Anti-aging
Denne primer er min absolutte yndlings øjenskyggeprimer. Den får vitterligt min øjenskygge til at holde hele natten! Læs mere om den og Urban Decay i dette indlæg.

urban decay, urban decay øjenskygge primer

MAC / Prep+Prime Skin Base Visage
Denne primer har været min go-to i årevis. Den er super drøj, udjævner hudtonen og får selvfølgelig din foundation til at lægge bedre og holde længere.

MAC prep and prime skin, hudprimer, nytårsmakeup, nytårslook

TRICK!
Du kan købe forskellige øjenvippeprimers, der både forlænger og giver dine vipper volumen. Både MAC og L’oreal laver nogle fine nogle af slagsen. Men du kan faktisk også bruge en let og meget billig teknik til at få samme effekt til at bygge din mascara op. Hver eneste gang, jeg selv bruger denne teknik, så bliver jeg spurgt, om jeg har lashextensions eller falsies på. Det er ret nemt og du skal faktisk kun bruge to produkter, som du med sikkerhed har!

Gør sådan her:
Læg et tyndt lag mascara, hvor du sørger for at alle vipperne er adskilt og mascaraen lægger pænt. Lad mascaraen tørre, og tag så en øjenskyggepensel og en øjenskygge – helst en sort øjenskygge, men en anden mørk farve eller en almindelig pudder kan også gøre det. Dub så øjenskyggen på dine øjenvipper med penslen – specielt på spidserne. Når du har mættet vipperne med øjenskyggen, så lægger du et lag mascara mere, og så skal du bare se løjer. Jeg gentager gerne processen 2-3 gange, eller indtil jeg synes, at det er nok. Det er den nemmeste vej til misundelsesværdige dukkevipper!

 2. Glitter
Jeg er normalt ikke særlig vild med glitter i makeuppen, men når der skal lidt ekstra til, så kan jeg ikke lade være med lige at tilføje et lille spark glimmer. Jeg bruger selv MAC Glitter i Reflects Gold, der som navnet antyder, er hvidt glitter med guldskær. Jeg elsker at dubbe det i den inderste øjenkrog – det får virkelig øjnene til at poppe!

3. Kunstige øjenvipper
Er der en aften, hvor kunstige øjenvipper er på sin plads, så er det da nytårsaften! De findes i et utal af varianter og prisklasser, men noget af det vigtigste er faktisk limen som du bruger til at påsætte dem med.

Er du begynder, og synes det virker lidt svært, at sætte sådan et par madammer på øjnene, så kan du ty til mit lille øjenvippehack lidt længere oppe i indlægget. Du kan også klippe en øjenvippe over og sætte en halvdel på den yderste del af øjet. På den måde får den en lækker katteøje-effekt, og det er meget nemmere at styre. Det gør jeg selv, hvis jeg er i sidste øjeblik.

Øjenvipper fra Dark Swan of Denmark. Dark Swan of Denmark er blevet verdenskendt for deres smukke kunstige øjenvipper. De er lidt pricy, men de kan faktisk bruges op til 20 gange, og med det taget i betragtning, så er prisen faktisk magen til de almindelige og billigere alternativer!

Dark Swan of Denmark, kunstige øjenvipper, nytårslook, nytårsmakeupDisse vipper lavet af hår fra mink, og giver det smukkeste resultat. 

Dark Swan of Denmark, kunstige øjenvipper, nytårslook, nytårsmakeupJeg er lidt betaget af disse partyvipper. De er perfekte til nytårsaften med de små glitrende swarowskisten og de yderste vipper af sølv!

Swan Denmark, kunstige øjenvipper, nytårsmakeup, nytårslook, vippelim

Denne vippelim fra Duo er rigtig god. Påfør den på kanten af de kunstige vipper og lad den sidde 30 sekunder inden du sætter dem på. Den kan købes i MAC. Jeg kan også anbefale øjenvippelimen fra Depend, som kan købes i Matas.

4. Volumen til håret
Kender du det med, at man har touperet håret i bunden for at løfte og give det volumen, og en time efter, så er det faldet helt sammen igen? Det gør jeg også! Derfor er et mini crepejern uundværligt til mit fine og meget glatte hår. Den volumen jeg får i bunden holder faktisk i flere dage og det tager ikke mere en 7-10 minutter at gøre.

Du skal bare dele håret ind i nogle sektioner og små baner, som når du touperer. Her tager du istedet for, og sætter mini crepejernet i ved hovedbunden og klemmer sammen i 5-7 sekunder. Tag ny bane og gør det samme. Sådan bliver du ved indtil du har den ønskede volumen. Du kan spraye banen med lidt tørshampoo, og så lover jeg dig, at der er dømt bombshell hår!

Nicehair.dk / Mini Crepe Tourmaline Travel Iron

5. Clip-in extensions
Clip-in extensions er fantastiske – specielt til dit nytårslook. De kan købes i et utal af nuancer og længder både på nettet og hos de fleste frisører. Sørg for, at dine clip-in extensions er 100% remy hår (dette betyder at alle hårstråene vender den samme vej) for det bedste resultat. Du kan putte få eller mange baner i, som du vil afhængig af, om du ønsker længde eller bare mere volumen. Selv bruger jeg 3-4 baner for at få mere volumen i mit hår. Ønsker du mere længde skal du putte flere baner i.

balayage, krøller, styling af din balayage til nytår, håropsætninger med balayage

Husk, at man skal have det sjovt med makeup, så giv den gas og pynt dig lige så meget du har lyst, uanset hvad du plejer at gøre i hverdagen!

Jeg håber, at I alle får et rigtig dejligt nytår. Jeg skal i år til nytårsfest i Hellerup med min kæreste. Han har netop lige afleveret sit suit til rens og imorgen skal jeg til frisør og have studset spidserne. Så vi når vist også at blive klar til nytår i år! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.