Skønhed

STOR FØDSELSDAGS-GIVEAWAY!

giveaway, goodiebag, goodiebag 2015, boreal, beauty blender, bayliss & harding, skønhedsprodukter, hudpleje

Tjek vinderen her 

Hey girls!

Jeg har fødselsdag den 28. april, og jeg har i den anledning bestemt mig for, at det ikke kun er mig, der skal forkæles! Jeg har derfor samlet en goodiebag med lækre beautyprodukter til en giveaway, som jeg vil overraske en heldig følger med. 

Det eneste du skal gøre, for at deltage i giveawayen er at like og/eller dele! Du får nemlig et lod i giveawayen for hver like/deling, du giver.

Det vil altså sige, at jo mere du liker og deler – desto større chance har du for at vinde den skønne goodiebag, som der er på højkant!

Du får således ét lod per like/deling i denne giveaway ved at:

Like bloggens facebookside

Følge I’M SALLI på Bloglovin

Følge mig på Instagram

Dele I’M SALLIs facebook-opslag om giveaway’en
(for hver gang du deler her, får du et lod i konkurrencen)

Lidt om præmien:

L’Oréal SkinPerfection Correcting Day Moisturiser 50 ml
Den første fugtighedsgivende dagcreme fra L’Oréal Paris, som synligt ensarter og forbedrer hudtonen, så huden får sin naturlige glød tilbage. Den tilfører fugt i 24 timer og giver en frisk og silkeblød følelse. Perfekt til kvinder i 20’er og 30’erne, som ønsker at give sin hud en jævn og frisk glød.

L’Oréal SkinPerfection Advanced Correcting Serum 30 ml
Det første avancerede korrigerende serum fra L’Oréal Paris, som forbedrer hudkvaliteten. Serummet optimerer hudkvaliteten ved at forbedre hudtonen og hudstrukturen. Ligeledes en serum til kvinder i 20’erne og 30’erne, som vil forkæle sin hud med et ekstra fugtboost samt udjævne hudens struktur og mindske synligheden af porrer.

Bayliss & Harding Wild Rose & Raspberry Leaf body wash 750 ml
En luksuriøs body wash, der giver en dejlig duft i både badekaret og brusebadet. Den er indpakket i den fineste pallietpose med lynlås, så den altid pynter på badeværelseshylden.

Foundation Blender Sponge
Med denne svamp får du den fineste og mest fejlfrie makeup. Perfekt til at blende contour og highlighter ind i din hud for at opnå et lækkert og naturligt look. Denne svamp er fx iblandt celeb-makeupartisten Wayne Goss’ yndlingsværktøjer til at opnå perfekt og fejlfri hud. Se videoen, hvor han fortæller om svampen her!

Jeg trækker lod lørdag d. 2. maj kl. 18.00 og annoncerer vinderen øverst i dette indlæg. Så vidt det er muligt (dvs. at jeg har adgang til vinderens facebookprofil eller emailadresse) kontaktes vinderen også direkte per mail – men for en sikkerhedsskyld tjek da bloggen for at se om du har vundet, for ellers trækker jeg en ny vinder 🙂

Held og lykke – og husk at jo mere du deler og liker desto flere lodder får du! 🙂

Læs også: SALLI’S BEAUTY OBSESSION: Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist

57 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.