huda beauty rosegold palette i sephora
Make-up,  Skønhed

Anmeldelse af Huda Beauty Rosegold Palette

I fredags launchede Huda Beauty med åbningen af Sephora Posthuset (læs om den i forrige indlæg). Der var lange køer, og folk der ventede i timevis for at swatche og købe de hypede produkter: øjenskyggepaletten, highlighterpaletterne, øjenvipper og liquid lipsticks. Men kan Huda og særligt Rosegold paletten leve op til hypen? Blandt mine kollegaer er der blandede holdninger.

Nogle anser Rosegold paletten som makeuppens svar på den hellige gral, mens andre slet ikke bryder sig om den. Det samme med de liquid lipsticks. Til gengæld er der bred enighed om de kunstige øjenvipper – de er smukke og meget behagelige at have på i selv mange timer. Øjenskyggepaletten kan jeg afsløre er ret dyr, så er den pengene værd og lever den up til dens hype? Tjaa, døm for dig selv…

Læs også: De 3 største øjenbryns-bommerter (og hvordan du undgår dem)

Rose gold paletten:

Da jeg i sin tid så paletten første gang var min første tanke, at den er mindre end jeg havde regnet med, og da jeg købte den i Paris for et par uger siden slog det mig igen. Den måler ca. 18×10 cm  og af en eller anden grund havde jeg forestillet mig den større. De første farver, som sprang mig i øjnene var Flamingo og Maneater. Jeg elsker de nuancer, og specielt til grønne og blå øjne synes jeg de er særligt flotte.

huda beauty rosegold palette i sephora

Den generelle kritik af paletten går på enten de matte øjenskygger eller de metalliske. Dem der ikke bryder sig om de matte øjenskygger synes de er tørre og kalkede. Dem der ikke bryder sig om de metalliske synes ikke de giver en pæn effekt. Personligt kan jeg rigtig godt lide de 10 matte skygger, de blender som en drøm med en fluffy pensel som fx Zoevas 228 Luxe Crease.

Læs også: En hestepiges staldtips til lækkert hår

De 6 metalliske skygger, som ifølge Huda selv skal påføres med fingrene, synes jeg til gengæld er lidt sværere at få til at fungere helt godt. Måske er det et spørgsmål om øvelse, måske er de bare ikke mig. Jeg har dog ikke opgivet dem endnu. De to perlemors skygger (Angelic og Moon Dust) synes jeg er super lækre og cremede.

huda beauty rosegold palette i sephora

Min største anke med paletten er emballagen. Altså, jeg har bare aldrig været fan af det der papir/pap-agtige materiale, som både Huda Beauty og Anastasia Beverly Hills laver deres paletter i. Jeg synes det virker billigt, og det ser hurtigt slidt og trashy ud, og jeg får bare ikke rigtig den der lækkerhedsfølelse af den. Det er bare ikke godt nok til makeup i den prisklasse! Rosegold paletten har ikke engang et spejl, på trods af den koster på den gode side af 500 kr. Det synes jeg personligt er en joke.

huda beauty rosegold palette i sephorahuda beauty rosegold palette i sephora

Min vurdering:

Jeg har faktisk haft splittede følelser omkring denne palette. Alt i alt vil jeg sige, at paletten er lækker. Først og fremmest virkelig gode øjenskygger i smukke farver. Og det er jo det, det hele handler om. Du kan lave mange varierede looks, og derfor er den god, hvis du ikke i forvejen har et hav af øjenskygger derhjemme, eller du mangler de bordeaux, vinrøde og rødbrune nuancer i din samling.

Læs også: Om oliefri makeup og makeupfjerner til eyelash extensions

Hvis du til gengæld i forvejen har Anastasias Modern Renaissance, så vil jeg vurdere, at Huda Beauty’s Rose gold palette er mere nice to have end need to have. Nuancerne minder rigtig meget om hinanden, og efter min mening vil dine penge så være bedre brugt på en palette fra et andet mærke som fx Too Faced eller Kat von D, der også laver gode kvalitetspaletter – til langt færre kroner!

Har du Huda Beauty Rosegold palette eller skal du ud og købe den? Hvad synes du om den? Jeg vil elske at høre jeres meninger, så del gerne med mig i kommentarfeltet!

huda beauty rosegold palette i sephora

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.