Inspiration til din grillaften: salat m. avokado, hindbær og bøffelmozzarella
Jeg lavede jeg denne lækre salat, da vi grillede forleden og den vil jeg lige dele med jer. Juni og juli er nemlig sæson for både agurker, ærter og hindbær. Ingredienserne er derfor sprængfuldt med både vitaminer og smag.
Det er en frisk og lækker salat, som jeg synes passer perfekt til grillet kød eller nogle gode pølser og den pynter smukt på tallerkenen. Vi fik krydrede frankfurter og et stykke oksekød til, og den var en god pendant til den kraftige smag i kødet. Næste gang tror jeg, at jeg vil servere den til nogle marinerede koteletter.
Gør evt. det hele lidt ekstra lækkert ved lave denne forfriskende tonic med appelsin og hyldeblomst, som man kan sippe lidt af, mens kødet bliver færdigt på grillen.
Opskriften passer til ca. 3 personer, hvor man spiser godt med kød, eller har andet tilbehør til også.
2 Comments
Mary
Mums det ser lækkert ud! Der er bare ikke noget bedre end en god salat til grillet mad! Jeg er virkelig en sucker for både avocado og hindbær! Og jeg elsker at putte frugt og bær i mine salater. Det giver bare lige et ekstra frist pift! 🙂
Knus Marie fra http://www.and-mary.blogspot.com
Salli Marianna Kror Villefrance
Ja, det smager også fantastisk – jeg er også vild med at bruge mango og æble! Min kæreste er dog stadig i tilvænningsfasen, så jeg må tage det lidt i små bider 😉
Tak for kigget på din blog. Dejlige billeder!
Salli