Hår,  Hudpleje,  Make-up,  Skønhed

14 musthaves til din festival

sign up today

Festivalssæsonen er langt om længe skudt igang, og som én, der igennem de sidste 8-9 år har travet utallige festivaller tynde – i alt slags vejr – så giver jeg dig her min egen pakkeliste. Disse ting kan jeg nemlig IKKE undvære, når jeg selv er afsted!

Wipes (45s)

Afrensning af makeuppen – MAC Wipes

Store, bløde vådservietter, som fjerner makeuppen i et snuptag. Jeg bruger dem gerne til at tage tykke lag af fotomakeup af på photoshoots, fordi de er så effektive, så jeg ikke behøver gnuppe hårdt på huden. De kan købes i forskellige antal, både i travelsize pakke og i op til 100 stk af gangen. De større pakker har en praktisk genlukkefunktion, så de ikke tørrer ud. De er liidt pricey, men de er det værd!

 

49049-2nySolcreme – Apotekets Solspray SPF 30

Jeg indrømmer gerne at jeg kunne være bedre til at bruge solcreme. Jeg har tendens til at glemme det, fordi jeg ikke bliver så let forbrændt, men det er jo ikke nogen undskyldning for ikke at passe på sin hud. Derfor har jeg fundet denne solspray, som er fri for mistænkt hormonforstyrrende stoffer og parfume. Den bærer både miljømærket Svanen og Astma-Allergi Danmarks Blå Krans. Desuden er den vandfast.

 

drynamic Tørshampoo – Sebastian Drynamic

Jeg stiftede bekendtskab med denne tørshampoo, da jeg på et tidspunkt var på job som makeupartist for Wella. Jeg fik den anbefalet til mit fine hår, som har lidt let ved at klaske sammen i bunden. Denne tørshampoo gør tricket, så jeg undgår dette, og endda kan springe en hårvask over. Den køler dejligt, og jeg bliver heller ikke helt grå i bunden, som jeg ofte har oplevet med andre af slagsen. Det er den bedste tørshampoo jeg til dato har prøvet. Den vil jeg ikke undvære på en festival.

Læs også ‘Til hårevent hos Kérastase og et tip til at opnå fyldigt hår

image4xxl

Solbriller – Ray-Ban Round Erika Sunglasses

Denne model fra Ray-Ban er bare fed. Mere præsentation end det behøves vist ikke.

 

festivalmusthaves, intimservietter

Intimpleje – Vivag intimservietter

Hvad kan jeg sige.. De er uundværlige til festivaller! Der kan være lidt langt imellem badene og med de uhumske toiletforhold, som man bare ikke kommer udenom, så er de virkelig gode at have med i tasken. Psst… De kan måske også ændre en anelse på politikken omkring festivalsex, hvis du (også) er typen, der har sådan én 😉

 

regnslag

Regntøj – ASOS Hawaiian Pac A Mac

Man kommer ikke uden om det med den danske sommer – slet ikke med den sommer vi har haft indtil nu! Derfor har jeg fundet dette fine regnslag på ASOS. Den bringer sommerstemning og godt humør på trods af gråt vejr.

 

gummistøvler med kilehæl

Gummistøvler – Wedge Welly Maneater Unique

Jeg elsker disse gummistøvler, og har selv et par af dem. De ligner ikke alle de andre, og deres kilehæl gør, at de er utrolig bløde at gå i. Netbutikken er engelsk, så du behøver ikke tænke på told og andre afgifter ved at bestille dem.

 

604214852303 Settingspray – Urban Decay All Nighter Setting Spray

Denne settingspray fra Urban Decay sikrer, at din makeup ikke smutter nogle steder i løbet af dagen. Faktisk garanterer den fejlfri makeup i op til 16 timer! Så er du fri for at blive selvbevidst, men istedet bruge energien på at feste igennem og hygge dig. Den er endda i en fin rejsestørrelse så den ikke fylder mere end højest nødvendigt.

 

MASCARA Extended Play Lash Endlessly Black

Mascara – MAC Extended Playlash

Denne er uden sammenligning min yndlingsmascara. Specielt til festivaller og på stranden er jeg særligt glad for den. Den er nemlig langtidsholdbar i op til 16 timer, men den er stadig super nem at fjerne og ikke genstridig som vandfaste mascaraer, for den kan faktisk bare fjernes med vand! Den hverken drysser eller laver mørke rande. Overhovedet. Ikke engang hvis man (ups!) kommer til at gå i seng uden at rense af først. Du vågner helt uden udtværet øjne. Dens børste giver med få strøg definerede, lange vipper, og du kan bygge den op for en smuk effekt.

 

ProductList_200x150.png Håndsprit – Matas MediCare Desinfektionsgel 85% 80 ml

Når der er 100 km til den nærmeste håndvask, så er denne altså god at have med i tasken.

 

La_Roche_Posay_Cicaplast_Baume_B5_Lips_7_5ml_1393324995Læbepleje – La Roche-Posay Cicaplast Lips

Dette er uden tvivl min yndlingslæbepomade. Jeg anbefaler den til alle jeg møder, som døjer med kronisk tørre læber eller som bare gerne vil være vil være lidt kærlig ved sine læber ved vejrskift. Den hjælper selv de mest sprukne læber ved at gå ind og reparere huden – faktisk kan man se forskel i løbet af få timer. Den er uundværlig ved mange dages sol og junkfood som er en killer for huden.

 

4-CLDB8

Pæn hud – LdB Bronze Tinted Day Cream

Denne farvede dagcreme har fulgt mig siden teenageårene, og er en rigtig god klassiker. Jeg bruger den ofte om sommeren for en let, jævn dækning i ansigtet. Den giver godt med fugt og en dewy glød. Den kan også sagtens anvendes på arme og ben. Den er perfekt til festival, hvor man måske ikke har lyst til at forpligte sig til det vilde lag makeup, men et mere naturligt, solkysset look på huden. Med denne og et godt lag mascara, så når du rigtig langt. Og så er den billig – prøv den!

 

ProductPage_350x262-3 Antiperspirant – Rexona Deo Stick Maximum Protection

Denne antiperspirant er god. Som i virkelig god! Den er langtidholdbar, og giver en rar og tør følelse under armene. Den kan jeg varmt anbefale – også selvom du ikke skal på festival.

 

3m-e-a-r-ultrafit-oereprop_213113

Ørepropper – 3M E-A-R Ultrafit Øreprop

Sidst, men ikke mindst, så har jeg altid ørepropper med. De er lifesavers til at få sovet en heftig brandert ud, selvom musikken spiller og der er gang i resten af camp’en. Disse er med snor, så de ikke bliver væk så let.

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.