Gode tips & guides,  Hår,  Skønhed

Til hårevent hos Kérastase og et tip til at opnå fyldigt hår

IMG_2132

I torsdags var jeg til et event arrangeret af Kérastase i samarbejde med Stylepit. Det var hyggeligt og ret spændende. Produktchefen fra Kérastase samt en af deres håreksperter fortalte om deres nyeste produktserie, som er specielt udviklet til os med fint hår, og så deler jeg også i dette indlæg en måde at vaske håret på, sådan at man sikrer sig bedre volumen og bevægelse i håret endda helt uden at bruge længere tid på styling end sædvanligt!

De søde damer fra det franske Kérastase satte os godt ind i den nye produktserie, som hedder Résistance Thérapiste. Dens fantastiske egenskaber for at pleje fint hår uden at tynge det gjorde, at jeg blev nødt til at prøve det. Det var ret sød musik i mine ører, for hvis I har læst nogle af mine tidligere indlæg om hårprodukter ved I, at det er en udfordring jeg altid har, når jeg vælger nye hårprodukter. Mit hår klasker så let sammen, så det er vigtigt at produktet ikke tynger eller fedter det. Jeg blev derfor anbefalet Soin Premier Thérapiste. Det er en balsam, som man putter i FØR shampooen. Dvs. man vender sin vaskerutine om – det vender jeg tilbage til om lidt.

IMG_1923
Det andet produkt jeg tog med hjem var en serum. Sérum Thérapiste kan anvendes i både tykt og fint hår og har en lækker duft. Det er et 2-fase produkt, dvs. to slags væsker pumpes ud og blandes i hænderne. Kérastases hårekspert anbefalede mig den på det kraftigste, da jeg ønskede noget til at pleje mine spidser her i sommerens sol og varme, da jeg jo har fået dem affarvet et par gange i forbindelse med min balayage hos Wella.

Jeg er rigtig glad for begge produkter. Soin Premier Thérapiste plejer rigtig godt som lovet, og Sérum Thérapiste udglatter spaltede spidser og gør håret overdrevet blødt! 

IMG_1924

Nu til det hårtip, som jeg talte om!

Jeg bruger gerne, at gøre nøjagtigt som Kerastase anbefaler med deres nye serie. Nemlig at vende min vaskerutine på hovedet. Det er et meget simpelt tip til mere bevægelse i sit hår, og man bruger jo ikke længere tid af den grund. Du starter ganske enkelt bare med at påføre balsam i dine spidser, lader det virke, skylder ud og efterfølger med shampoo og styler som normalt. Du vil opleve, at håret føles mere levende og derfor virker mere voluminøst.

En god hårmaske kan dog være god at bruge 1 gang om ugen når man vasker håret på denne måde, for det kan godt virke lidt mere tørt.

Det er så her, at jeg er specielt glad for Kérastases produkter, for de plejer tilstrækkeligt til at håret ikke føles tørt og man får stadig volumen ved at vaske på denne måde, men man behøver ikke investere i dyre produkter, for at opnå den del af samme effekt 🙂

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.