Hudpleje,  Skønhed

VIDEO: noget om squalane og nye produkter fra Juhldal

Squalane, hvad pokker er det? Se videoen samt læs med her og bliv hurtigt lidt klogere på blandet andet det. 

Squalan er et fedstof, som vi selv producerer i kroppen og det udgør derfor en naturlig bestanddel af hudens fedt. Rigtig mange af os producerer dog ikke nok squalane af os selv, og derfor kan det være en fordel at bruge cremer og hudplejeprodukter, hvor det er tilsat. Når man tilsætter det i fx en creme, så udvinder man det fra oliven, hvor det virker blødgørende og beskyttende på hudbarrieren.

Squalane vil med dets høje indhold af antioxidanter regenerere hudcellerne og derved holde huden i topform. Det fungerer også som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer, der så kan trænge hurtigere og dybere ind i huden.

Dette fedtstof er altså en gave her i vinterkulden, fordi det beskytter og styrker hudens egen barriere, og derfor gør den mere modstandsdygtig overfor kulde og frost.

Af hudpleje med squalane kan bl.a. nævnes Wonderlotion No. 5 fra Juhldal, som nævnes i videoen samt Callusan Extra, som jeg selv bruger til mine tørre og psoriasis-ramte fødder.

Lidt om Juhldal:

Juhldal er et dansk hudplejemærke, som blev grundlagt af helseforskeren Jørgen Juhldal i 1975. Alle deres produkter håndlaves i Danmark og de er kendte for at bygge bro imellem den traditionelle lægevidenskab og det alternative system.

Wonderlotion No. 5 var deres første produkt som er udviklet af Jørgen Juhldal i samarbejde med forskere fra Tyskland, Danmark og Schweiz.

Juhldal er kendt af unge som ældre for at have produkter, som alle kan bruge. Faktisk havde jeg ikke andet end lige netop lagt videoen på facebooksiden, før en af mine gode veninder kommenterede: ‘Juhldahl er virkelig også et godt mærke til sådanne eksem/følsomme/kan-ikke-tåle-en-skid-typer som mig’. Så der har vi da ihvert fald også en anbefaling vi kan bruge til noget.

Priser og links:

Juhldal Wonderlotion No. 5 / vejl. udsalgspris på 198,- for 500 ml. og kan bl.a. købes her.

Juhldal Flydende Natursæbe No. 1 / vejl. udsalgspris på 89,- for 500 ml. og kan bl.a. købes her.

Juhldal Face and body Oil (den jeg nævner i videoen) / vejl. udsalgspris på 79,- for 100 ml. og kan købes her – på tilbud endda!

TIP! Hvis du er blevet fristet, så kan Juhldals produkter købes i Matas, i helsekosten og på forskellige webshops. Ved en hurtig søgning på google, fandt jeg denne side, som har rigtig mange tilbud på Juhldal og de fører desuden produkterne i mange størrelser. Så kan man jo altid starte med en lille størrelse og se, om det er noget man kan lide. Det gør jeg ofte selv.

Man kan altid gå op og købe maxistørrelserne, hvis man bliver helt afhængig. På den måde brænder man ikke inde med en masse hudpleje, som man ikke får brugt. De små størrelser er også geniale til rejser eller som en lille værtindegave (tænk også de snarlige julegaver til veninderne og svigermor!).

DISCLAIMER: dette er ikke et sponsoreret indlæg og jeg har på ingen måde nogle affiliateaftaler med de nævnte webshops. Juhldal har sendt mig produktet helt uopfordret som en jubilæumsgave. Alle meninger og holdninger er mine egne. 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.