Hudpleje,  Sallis Beauty Obsession,  Skønhed

Tontouring: contouring med selvbruner

selvbruner, brun uden sol, vita liberata, salli villefrance, tontouring, contouring med selvbruner

Vidste du, at selvbruner ikke kun er en uundværlig veninde til at sætte lidt fart på sommergløden og hjælpe dig med at udjævne irriterende solstriber? Den kan også give dig en let slankende effekt, når du placerer den strategisk på kroppen. Altså lidt ligesom når du former dit ansigt med bronzer. What’s not to like? Læs mine bedste tips til tontouring her!

I denne uge har jeg hos Luxmagazine skrevet om mine bedste selvbrunertips og et af mine favorit selvbrunerbrands, nemlig økologiske, parfume- og parabenefri Vita Liberata. Jeg elsker selvbruner for at give mig selv et lille løft, særligt her i starten af sommeren, men også for at give en lækker glød sommeren igennem uden risikoen for på sigt at erhverve mig læderhud og hudkræft. Jeg bruger selvbruner til tontouring, der strategisk fremhæver mine kurver på bedste vis.

I artiklen til Luxmagazine giver jeg dig en guide med de 8 bedste råd til en naturlig, skjolde- og stribefri, ingen-vil-gætte-at-det-er-selvbruner tan, og den synes jeg selvfølgelig lige, at du skal tjekke ud, inden du går igang.

Læs også: Skrub af – er du klar til at vise sommerhud?

Jeg vil dog også lige dele selvbruner-snydetricket, som jeg selv bruger før photoshoots, særligt når jeg som model har lavet badetøjskataloger og lignende.

selvbruner, brun uden sol, vita liberata, salli villefrance, tontouring, contouring med selvbrunerFoto: Leif Nygaard og Christian Grüner

De senere år har der været en kæmpe bølge af ansigtscontour. Altså der hvor vi arbejder med lys (highlighter) og skygge (mat bronzer) til at fremhæve kindbenene, gøre næsen smallere, camouflere dobbelthage m.m.

Contour er, når man har øvet sig lidt, rigtig fint til at fremhæve ens bedste ansigtstræk. Men hvorfor stoppe her? Det er nemlig lettere end du tror, at camouflere buler på lårene eller få dig selv til at syne lidt mere tonet, end du egentlig er. Teknikken hedder tonturring (contouring with selftanner = tonturring). Tontouring er faktisk lidt a la slankekur på spraydåse 😉

Selv laver jeg tontour ved at bruge en fordelerhandske og påfører så selvbruneren mere generøst eller måske endda en mørkere nuance på inder- og yderlår, bagsiden af og forsiden af overarmene, kavalergangen og andre steder, som jeg gerne vil ‘gøre mindre’ eller løfte med en optisk skygge – ligesom når man får sine kindben til at poppe ved at lægge bronzeren lige under dem.

Læs også: Hvad er balayage egentlig?

Da jeg for år tilbage eksperimenterede vældig meget med body-contouring med selvbruner havde jeg ikke set komme, at tontour ville blive den trend, som det er nu – der sikkert er hjulpet godt på vej af  Kardashian/Jenner-pigerne, som unægteligt har en kæmpe inflydelse på de skønhedstrends, der er i fokus pt. Tænk bare på de matte læber, den smalle talje og ja, contouring, som har gjort både Kim Kardashian og Kylie Jenner til skønhedsikoner verden over. selvbruner, brun uden sol, vita liberata, salli villefrance, tontouring, contouring med selvbruner

Jeg betegner ikke mig selv som decideret økolog, men jeg er da økobevidst langt hen af vejen, så når de økologiske skønhedsprodukter kvalitetsmæssigt langt overstiger de ikke-økologiske som det er tilfældet med Vita Liberata, så er der ikke den mindste tvivl om, hvad jeg vælger på hylden.

Derfor overrasker det mig egentlig, at jeg var så sen om at hoppe med på Vita Liberata-holdet, men da jeg jeg sneg mig derover, var der ingen vej tilbage. Det der afholdte mig mest, var nok prisforskellen på Vita Liberata og de selvbrunere jeg normalt brugte.

selvbruner, brun uden sol, vita liberata, salli villefrance, tontouring, contouring med selvbruner

For ja. Vita Liberata er i den dyre ende af selvbruner-kategorien, og jeg var ikke forberedt på, hvor meget smukkere en tan Vita Liberata ville give mig.

Men det kan du læse meget mere om her – og så MÅ jeg altså også lige tippe dig om de svinegode priser Luxplus lige nu har på Vita Liberata. For når en selvbruner fra Vita Liberata, der normalt koster 250,- er nede i 69,-, og der ovenikøbet er fri fragt, så ser jeg det altså som borgerpligt at give ordet videre. Så det er hermed gjort, værs’go’ 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.