salli villefrance, i'm salli, thermomix, thermomade, vorwerk, thermomix tm5,
Lowcarb opskrifter

Min allerførste video: unboxing Thermomix TM5

Jeg har overgået mig selv! Jeg har længe rigtig gerne ville lave video til bloggen, og nu har jeg endelig gjort det!

I indlægget fra igår om min fødselsdag nævnte jeg kort et vidunder, som jeg har foræret mig selv i fødselsdagsgave, og her er den. Thermomix TM5. Det er en køkkenmaskine som kan blende, hakke, rive, sautere, koge, dampe m.m. Jeg kalder den verdens 8. vidunder. Der er næsten ingen grænser for, hvad Thermomix kan tilberede, og hvor hurtigt og nemt det kan gøres, at tilberede sundt og lækkert mad med rene råvarer. Den er endnu ikke så kendt i Danmark, men den er utrolig populær i udlandet, særligt i sydeuropa, hvor den også har kælenavnet ‘Bimby’.

Er du nysgerrig, så tjek her videoen, hvor jeg forklarer nærmere…

Jeg glæder mig allerede til at lave flere videoer, og da jeg havde optaget den undrede jeg mig faktisk over, hvorfor jeg ikke bare var kommet igang noget før. Men sådan har jeg haft det med mange ting. Jeg har haft så mange spekulationer om hvad jeg skulle sige og gøre, skulle jeg få én til at filme det eller skulle jeg gøre det når jeg var alene? Og hvad hvis jeg frøs bedst som der var trykket play? Jeg var også bange for at opdage at jeg var rigtig dårlig til det. Oh well, perfektionistens evige kamp! Men jeg kom over mig selv (med hjælp fra et kærligt spark i r… af min kæreste), kom igang og jeg endte jo egentlig med at synes, at det var ret sjovt! Nu er min udfordring til gengæld at korte fremtidige videoer ned, for det kan være svært, når man elsker at snakke og har meget at sige 😉

Jeg håber I kan lide videoen – jeg vil meget gerne høre jeres mening, så ris og ros er mere end velkomment.

Læs også: Til hårevent hos Kérastase og et tip til at opnå fyldigt hår

Idag har jeg været til event hos Yves Saint Laurent og få lagt en makeup af en af deres makeupartister mens hun havde et par Google-briller på. På den måde blev påføringen af makeuppen optaget og jeg har nu modtaget hele videoen, hvor hun fortæller hvordan makeuppen lægges undervejs, så jeg selv kan genskabe looket herhjemme. Det er ret smart og lidt sci-fi-agtigt 😉 Jeg poster videoen i løbet af ugen, for jeg synes ikke, at I skal snydes for de gode tips!

Igår var jeg iøvrigt på photoshoot ude i Frilandsmuseet i Lyngby. Min kæreste var med som hjælper og reflektorholder, og jeg nød virkelig at have ham med. Bagefter tog vi ud og spise, så det var virkelig en hyggelig dag. Jeg glæder mig til at vise jer billederne og fortælle om shootet, for resultatet blev godt.

Jeg vil dog ikke snyde jer for et lille behind-the-scene-sneakpeak:

salli villefrance, mode, boheme mode, H&M, salli villefrance model, frilandsmuseet, dansk model

 

 

Disclaimer

 

 

 

Disclaimer

Disclaimer

DisclaimerDisclaimer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.