Oplevelser

Glimt fra august – nyt job, launch af webshop og Warszawa

i'm salli, salli villefrance, warszawa, skønhedsblog, dansk blog

Jeg kan næsten ikke forstå, at august måned allerede er ovre. Jeg synes jo netop den er begyndt. Men sådan er det jo nok, når der sker meget, og der har virkelig været gang i den på det sidste!

Da august startede vidste jeg godt, at det ville blive en begivenhedsrig måned, men når jeg sidder og kigger tilbage, så er måneden meget længere i events, end den reelt føles som. Det er altid en lidt speciel følelse synes jeg. Men sådan kan hjernen jo snyde én lidt 🙂

I starten af måneden var der jo modeuge, og der var jeg bl.a. til event hos Ema ét Malina, og det var en rigtig dejlig oplevelse. De har netop idag mandag åbnet deres første flagshipstore på Amagertorv 17, og den glæder jeg mig til at komme ind og se!

Ema ét Malina, salli villefrance, imsalli, Im Salli, mode, modeblog, skønhedsblog, dansk blog

Så startede jeg også på mit nye job! Jeg skal arbejde med marketing og sociale medier hos Plusbog.dk det næste stykke tid, og det er rigtig spændende. Jeg sidder på et dejligt kontor kun et stenkast fra Kgs. Nytorv med frokostordning fra Cofoco – jeg klager ikke!

I'm Salli, salli villefrance, skønhedsblog, dansk blog, salli villefrane model

Så var jeg til North Modern-messen til bloggerevent med min søde veninde Helene. Vi havde en rigtig hyggelig tur og blev råforkælet med fine goodiebags. Love it! 🙂

Salli villefrance, I'm Salli, skønhedsblog, livsstilsblogSalli villefrance, I'm Salli, skønhedsblog, livsstilsblog

Jeg har også været inde og hilse på hos pr-bureauet Starklint PR. Jeg fik en rundtur i deres showroom og så alle deres fede brands. Bl.a. Dea Kudibal og smykkemærket Enough.

IMG_3381Dea Kudibal, I'm Salli, salli villefrance, IMG_3355

Så åbnede jeg jo også min webshop. Hvis ikke du har været forbi den endnu, så synes jeg næsten lige du skal tjekke den ud:-)

Endelig tog min kæreste og jeg hinanden under armen og smuttede en tur til Warszawa. Du kan læse om vores tur her <3

warszawa, i'm salli, salli villefrance, rejse til warszawa

I skrivende stund sidder jeg faktisk og filer negle. Det gør jeg fordi jeg skal på modeljob imorgen. Men denne gang er det kun mine hænder der skal fotograferes, så derfor skal de have lidt ekstra pleje her til aften. Mine negle er lige lange nok i forhold til hvad kunden ønskede, så de skal files og formes lidt inden de er photo ready 🙂

Husk at du kan følge mig i min hverdag i billeder på Instagram og på Facebook,
så connect gerne med mig – så bliver jeg så glad 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.