Hudpleje,  Sallis Beauty Obsession,  Skønhed

Salli’s Beauty Obsession: tre hudplejefavoritter denne vinter

rudolph care, hudpleje i vinteren, Binella Cell iq matrix prevent serum, bioderma sensibio h20

Jeg har ærligt talt følt mig lidt som en teenager denne vinter. Eller måske værre endda, for jeg har aldrig haft tendens til breakouts, og de sidste måneder har min hud været decideret uregerlig. Det har skyldtes både hormonelle ubalancer, stress, frost og radiatorvarme samt en knap så god fordøjelse. Jeps, de er faktisk alle faktorer, der indflydelse på hudens velvære, glød og generelle dagsform.

Denne vinter har min hud været meget mere sart end sædvanligt. Det er desuden også lidt tid siden, at jeg har vist jer nogle af mine skønhedsbesættelser. Derfor vil jeg her dele med jer hele tre produkter, som har været decideret førstehjælp og virkelig gjort en forskel på de sarte, blussede og knoppede områder i mit ansigt denne vinter.

Er dine hænder medtaget af vinterkulden? Så er min guide til pleje af vintertørre hænder lige noget for dig!

1. Bioderma Sensibio H2O Solution Michelaire 

Jeg har efterhånden brugt denne rensevand i et par år. Men da jeg aldrig har haft decideret hudproblemer i ansigtet, har jeg måske ikke sådan for alvor oplevet dens beroligende, men stadig rensende effekt på sart hud.

Bioderma Sensibio H2O Solution Michelaire indeholder miceller, som er en form for elektrisk ladet partikel. Teknologien omkring miceller er egentlig ikke noget nyt – overhovedet. For at forklare hele det med miceller meget kort og relativ let forståeligt, så er det en teknologi hvor man kombinerer et rensestof med vand og glykol. Der er som sådan ikke noget unikt over den formel, for det er dybest set teknologien bag de fleste renseprodukter. Der er dog stadig noget der tiltaler mig meget ved Biodermas rensevand.

Jeg har igennem tiden prøvet nogle forskellige micelle-produkter, heriblandt Garniers Micellar Cleansing Water, og der må jeg sige, at den ikke når Bioderma til sokkeholderne. Bioderma formår meget effektivt at rense og berolige min hud, og det har jeg bare ikke en følelse af med andre lignende produkter, jeg har prøvet.

Læs også: Mine bedste sparetips – rejs, shop og nyd livet på et lille budget

På trods af at Bioderma Sensibio H2O er uhyre effektivt til at fjerne bl.a. makeup, så har produktet samme konsistens som vand. Derfor bruger jeg det på en vatrondel til ansigtet og på vatpinde rundt om øjenene. Jeg kan rigtig godt lide den tynde konsistens, da den er let at fordele og jeg ikke skal gnubbe eller gnide på en i forvejen lidt ømtålig hud. Man skal ikke skylle eller rense efter, og den er helt fri for parfume.

Man kan købe den i mange forskellige størrelser – fra en lille rejsestørrelse og op til 500 ml. flasker. Som altid er jeg jo fortaler for, at man kan starte med en lile størrelse, for at se, om huden kan lide det. Så kan man altid købe en større flaske senere 🙂 Jeg har købt min hos Luxplus, som havde tilbud på den en overgang. Den kan også købes her til 119,- for 250 ml.

IMG_4504

2. Rudolph Facial Scrub Mask

Halleluja! Der skal alligevel meget til at få mig op at ringe over en ansigtscrub. Jeg havde i længere tid – et par år faktisk, haft et godt øje til produkterne fra Rudolph.

Hvad der har gjort, at jeg har været så længe om at få min debut er et godt spørgsmål, for det er skam ikke fordi, at den ikke er blevet praiset til højre og venstre i både blogland og af kendisser med styr på skønhedsprodukterne.

Det der specielt tiltaler mig er dens brede egenskaber. Den både renser i dybden med dens indhold af knuste acai-kerner og så giver det høje indhold af antioxidanter fra acai glød og nærring til huden, så selv min kæreste bemærkede forskellen(!)

Den er meget drøj – som i rigtig meget. Jeg bruger det der svarer til en hasselnøds størrelse til hele ansigtet. Jeg bruger den i badet, hvor jeg påfører den med blide cirkulerende bevægelser. Så lader jeg den sidde og trække, gerne i en ti minutters tid, og så renser jeg den af med en våd konjacsvamp.

Den føles virkelig som et sundhedsboost til ansigtet, nu hvor de sarte ansigtsomgivelser bliver udsat for både radiatorvarme, frost og kulde/varmevekslinger, som er decideret usunde for huden.

Jeg har købt min maske i Magasin, men den kan også købes på diverse webshops og Rudolph Cares egen shop. Den koster 295,- for 100 ml.

3. Binella Cell IQ Matrix Prevent Serum

Over det sidste års tid er jeg blevet en decideret serum-junkie. Jeg skifter gerne imellem et par stykker, som jeg lægger under min dag- eller natcreme. Denne serum fra det tyske mærke Binella har jeg kastet min kærlighed på, lige siden jeg fik huden i den her i efteråret.

Binella Cell IQ Matrix Prevent Serum indeholder bl.a. hyaluronsyre, der er et vandskabende molekyle, som tiltrækker og binder vand op til 1000 gange dets egen vægt – faktisk fuldstændig som et svamp eller en magnet. Med dens indhold af urea tilbageholder og tilfører serummet en solid mængde fugt i huden, hvilket har været uundværligt for min hud i en tid hvor radiatorvarme og frost i høj grad udtørrer mit ansigt. Q10 tilfører huden energi, der er nødvendig for cellernes regenerering, beskyttelse og reparation, og så neutraliserer Q10 frie radikaler.

Binella er generelt et hudplejemærke, som jeg gerne kaster mig ud i, og er du også interesseret i at få fingrene i Binellas produkter, så forhandles de på hud- og skønhedsklinikker over hele landet. Du kan finde en forhandler tæt på dig lige her.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.