sheetmasker, sheetmasker danmark,
Hudpleje,  Skønhed

SHEETMASKER: 5 grunde til at du (også) vil elske dem

Alexa Chung, Adele, Heidi Klum, Katy Perry og Chrissy Teigen elsker dem. Men er du stadig ikke helt overbevist, når det kommer til de der sheetmasker? Så kig med her, og du vil selv smække en af de koreanske genistreger på, før du ved af det…

Jeg har skrevet om disse masker før. I virkeligheden er sheetmasker nemlig nok den del af hele K-beauty bølgen, som vesten indtil videre har omfavnet allermest. Det tror jeg, at der er flere årsager til. De er nemme at lære at bruge, selv de billige masker er af fin kvalitet, og de er for alle hudtyper og -behov.

Læs også: Microblading / 3D Bryn – om fordele og ulemper ved permanent makeup

Du vil elske sheetmasker fordi:

1. De er nemme at gøre dem til en del af din skønhedsrutine

Hav sheetmasken på når du ser fjernsyn, tjekker mails, klæder dig på, vasker op eller måske endda læser blogindlæg på I’m Salli 😉 Helena Rubinstein påstod, at der ikke findes grimme kvinder, kun dovne – men den holder altså ikke længere, for med sheetmasker kan du faktisk både være doven og velplejet på samme tid 😀

sheetmasker, sheetmasker danmark,

2. Der er en sheetmaske til enhver hududfordring

Hvad enten du ønsker at bekæmpe tørhed, olieret hud, pigmentpletter, aknear, rynker, fine linier, rødme og sensitivitet… Ligesom der er sheet masker til forskellige områder af ansigtet (eller for så vidt kroppen), hvor du ønsker at sætte ekstra ind. Det kunne være smilerynkerne, læberne, øjenområdet, kæbepartiet… You name it. Der er med garanti en sheetmaske derude, som er skabt til jobbet.

Læs også: Har makeupskuffen overskredet udløbsdatoen?

3. Sheetmasker er hurtige og effektive i brug

Fordi sheetmasker tvangsfodrer din hud med super næringsrige hudplejeingredienser, så skal den ikke sidde på i mere end 15-20 minutter for at udføre jobbet. Faktisk er det egentlig en direkte ulempe, at lade den sidde længere på. Du risikerer nemlig bare, at masken begynder at trække fugten ud af din hud igen, så efter 20 minutter er det af med den og på med creme. Bum. Babyblød, glødende hud.

sheetmaske, maskeraide

Jeg elsker den søde tre-trins guide fra Maskeraide, for det er vitterligt så let, som det er illustreret!

4. Sheetmasker er billige

Hvis du som skuespilleren og skønhedsikonet, den koreanske Fan Bingbing pløjer dig igennem over 600 masker om året, okay, så er det måske en anelse dyrt (hun har også udtalt til CNN, at hun bruger solbeskyttelse selv når hun sidder foran computerskærmen, så hendes generelle skønhedsrutine er en anelse omfattende, og nok ikke noget os almindelige dødelige behøver at sammenligne os med). Men bruger man et par sheetmasker om måneden fx før en vigtig begivenhed (hej bryllupssæson!), så er det ikke den store investering ad gangen. Jeg skifter imellem nogle forskellige, så jeg tilbyder min hud noget nyt fra gang til gang. Pt. koster min favorit 25 kr. stykket. Det er billigere og noget mere praktisk, end at købe 50-75 ml. af den traditionelle smørebare ansigtmaske. Den risikerer man at blive træt af, eller at den er for gammel, når man er halvvejs igennem krukken.

Læs også: Salli’s Beauty Obsession: mascaraen, der får dine vipper til at gro sig lange

5. Sheetmasker fylder ingenting!

De fylder næsten intet i kufferten (mere plads i kufferten til shoppefund!), og de giver din hud det boost, som den har brug for efter en lang tur i en hududtørrende flyvemaskine. Selv føler jeg mig altid lidt stram i kinderne efter en flyvetur, så næste gang jeg skal flyve langt, har jeg tænkt mig at medbringe en superfugter af en sheetmaske, og smække den på mens jeg snupper en lur i flysædet.

BONUSTIP: Vil du have ekstra ahh-følelse, når du bruger sheetmasken, så læg den i køleskabet 15 minutter før du bruger den. Så er den dejlig kølig, når du lægger den på.

EKSTRA BONUSTIP: Ofte er der et overskud af serum tilbage i pakken efter man har taget sheetmasken ud. Det plejer jeg at smøre på min hals og décolleté. Husk desuden altid at afslutte med en creme, når du har taget masken af.

Psst… Har du fået læst mit interview med Alt for damerne? Ellers kan du gøre det her.

4 Comments

 • Marie

  Ved godt at det er et gammelt indlæg, men jeg elsker sheet masks og er nysgerrig på, hvor du køber dem henne? Jeg har fundet dem i enkelte Matas-butikker og i Sephora (synes dog at de er lidt dyre der) og så faldt jeg netop over en webshop, der hedder http://www.maskaholic.dk – kan du anbefale den eller et andet sted, hvor jeg kan købe dem? Taaaak på forhånd.

  • Salli

   Hej Marie

   Tak for din kommentar😊
   I forhold til hvilke sheetmasker jeg kan anbefale, så har jeg primært brugt 2 sheetmasker på det seneste. Den ene er fra Kiehls (de har kun én) og den anden er Genifique sheetmasken fra Lancome. Begge kan købes i Magasin og online. De er virkelig gode masker, men også lidt dyre, så jeg har kun brugt dem før jeg skulle noget. Jeg kender ikke lige den webshop du nævner, men jeg kan se de fører Dr. Jart, som jeg synes også laver rigtig gode masker. Jeg har dog kun købt Dr. Jart i Sephora, når der har været tilbud eller på eBay. På eBay kan man dog ikke altid være helt sikker på om det er et originalt produkt man får hjem, jeg har somme tider været uheldig der😕

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.