Gode tips & guides,  Inspiration,  Mode

Frygter du stiletterne? Så er hjælpen nær!

 

Nu kan du komme på stiletkursus hos tidligere fotomodel Sol Quito, som giver dig værktøjerne til at gøre det som mange kvinder frygter: at spadsere i de høje hæle.

 Stiletten er iblandt kvindens bedste veninder. De er smukke og der er nærmest ikke noget, der kan få en kvinde til at føle sig så sexet, som når man træder i de høje sko med den tynde hæl. De gør bare noget ved holdningen, attituden og selvbevidstheden.

Læs også: En hestepiges staldtips til lækkert hår

Men er du også en af dem, som frygter du også synet af et par høje hæle og føler dig som bambi på glat is, når du endelig forvilder dig op på sådan et par? Så er hjælpen nær, for nu kan du komme på et stiletkursus hos den tidligere fotomodel og nu fitnessdronning, Sol Quito.

Sol Quito afholder stiletkursus i hos effektiv fitnessSmukke Sol og hendes lækre stænger er her fanget i et par lige så lækre stiletter.
Fotograf: Kenneth@foto-4-you.dk

På kurset fortæller hun også om brug af såler og øvrige hjælpemidler, der kan gøre stiletgangen bedre.

Jeg har mødt Sol et par gange, og jeg kan skrive under på, at hendes navn passer til hende. Sol er en ægte humørbombe, og jeg er ret sikker på at de 1,5 times ”Rock de stiletter!”-kursus vil være fyldt med varme og smil.

Næste kursus er fredag d.30 okt kl. 18 hos Effektiv Fitness, København Ø. Du kan tilmelde dig pr.mail på: solq@me.com. Workshoppen koster 399,- at deltage i.

På dagen skal du medbringe to par stiletter.

Husk også at deltage i giveaway’en, hvor du kan vinde lækkert makeup fra Bobbi Brown!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.