Sephora københavn
Skønhed

Sephora Posthuset i København – grand opening weekend

Sikke en weekend! Har netop smidt mig i sofaen efter et par dage, som jeg faktisk har set frem til siden september sidste år. Vi kunne nemlig endelig slå dørene op til den smukkeste Sephora butik på Købmagergade i København.

Læs også: De 3 største øjenbryns-bommerter (og hvordan du undgår dem)

Det har været to spændende dage. Fredag morgen kl. 9 var hele den danske skønhedspresse indbudt til champagne og et kig i de nye omgivelser. Klokken 11 åbnede butikken officielt, men mange kunder havde stået i kø siden kl. 9-10 stykker. Dagen idag har været fyldt af en masse søde kunder og rigtig god stemning, og det er en fornøjelse at se, at I er lige så glade for at have en stor Sephora butik tilbage i København:)

Læs også: SHEETMASKER: 5 grunde til at du (også) vil elske dem

Sephora Posthuset er den eneste freestanding Sephora butik i Danmark, og den er så bestemt et besøg værd. Du kan finde alle de sædvanlige brands som Kat von D, Too Faced, Marc Jacobs, Benefit, Becca og mange flere, men da der er meget mere plads i den store butik, så kan du hos mange af mærkerne finde et langt større produktudvalg i Sephora Posthuset.

Den nyeste tilføjelse til Sephora familien er Huda Beauty. Hypede Huda skabte et mindre kaos i butikken og en meeeget lang kø. Jeg beundrer virkelig jer, som stod flere timer i det våde vejr – det er dælme dedikation til makeup! <3 Jeg købte selv Rose Gold paletten i Paris i sidste uge, og har siden haft den i brug nogle gange. Mine makeupartistkollegaer har delte meninger om den, så jeg var spændt på at få den testet. Jeg vil snart løfte sløret for mine tanker om den, so stay tuned!

Læs også: Blødt og glansfuldt hår: skyl håret med eddike

Sephora København

Læs også: Makeup look: Classic Diva – røde læber og winged eyeliner

Sephora København

Jeg vil være at finde i Sephora Posthuset til hverdag, da jeg nu er BrowBar manager for Benefit her. Kom endelig ind og hils på mig 🙂

Bor du ikke i nærheden af København? Så find din nærmeste Sephora her.

Læs også: Ægte eller fake? Alt hvad du skal vide om eyelash extensions

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.